Entreprenörddagen - vi arrangerar dina event!

Vi på Entreprenörddagen hjälper företag att arrangera event och evenemang.

Med lång erfarenhet av allt ifrån invigningar till konferenser, har vi på Entreprenörddagen verktygen att ordna kvalitativa event optimerade för varje behov. Vi anordnar allt från stort till smått med en gemensam nämnare: fantastiska event med guldstjärna i kanten! 

Idag erbjuder vi tre olika paket anpassade efter företags olika behov. Oavsett om det är kundevent, workshops eller arrangemang för att lansera nya produkter, har vi på Entreprenörddagen en lösning just för dig!

IMG_1069
bilder_eddagen_hemsidan

Vi har stor erfarenhet av att arrangera: 

  • Invigningar 
  • Konferenser 
  • Releaser 
  • Produktlanseringar 
  • Workshops
  • Informationsträffar för kunder

Vi erbjuder

Vi vet att alla företag har olika behov gällande eventplanering. Därför finns vi tillgängliga för det just ni behöver – allt ifrån ett par extra händer under eventdagen till planering och utförande från början till slut. I dagsläget har vi tre olika paket som erbjuder olika mycket hjälp vid planering och utförande av event. Nedan följer en beskrivning av de olika paketen.

Idépaketet – Från idé till förverkligande

Idépaketet passar dig som behöver hjälp med det mesta från början till slut. Vi hjälper till i alla stegen under planeringsprocessen och eventdagen. Ni berättar er vision och vi gör allt för att förverkliga den. Vi ser till att allt ni önskar finns på plats när gästerna anländer – förtäring, personal redo att servera, musik som spelar.

Luta dig tillbaka så ser vi till att allt ni önskar finns på plats!

 

Strategipaketet – Stöd och strategi

Strategipaketet passar dig som till stora delar vill planera och arrangera själv, men behöver extra kompetens inom området. Här hjälper vi till vid strategiska beslut så att planeringen går så smidigt som möjligt. Vi finns tillgängliga under hela processen för att bolla idéer och finna lösningar. Vi är ert stöd från idé till utförande, men det är ni som håller i rodret.

 

Praktiska paketet – Extra händer på eventet

Det praktiska paketet passar dig som behöver några extra händer under eventdagen. När den viktiga dagen närmar sig och det finns en plan för eventet, konceptet är klart, men det som fattas är hjälp med det praktiska genomförandet – då är vi med under själva utförandet av eventet. Vi dekorerar och förbereder inför, vi finns till hands under eventet och hjälper till att plocka ihop efteråt.

 

Vi anlitade Entreprenörddagen när vi skulle inviga vår första fabrik. Samarbetet var otroligt smidigt, och där vi inte hade idéer kom de med idéer bättre än vad vi skulle ha kommit på. Högsta betyg!
Björn Lindh, Graphmatech
Vårt samarbete med Entreprenörddagen fungerade väldigt bra och effektivt. De arbetade på vårt kontor vilket gjorde att de fick insikt i vårt företag och kunde ge värdefulla råd. Vi har redan börjat planera in fler event där vi ska ta in Eddagen!
Amin Gholia, Data Ductus
Under 2019 har vi samarbete med Entreprenörddagen kring vårt nätverk för kvinnliga företagare i Uppsala. Samarbetet har gått som på räls och det positiva utfallet samt feedback har till stor del varit tack vare deras personal!
Evelina Viiri-Garafolo, SEB Uppsala

Några av våra tidigare kunder

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen!
Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill
bolla idéer eller få rådgivning kring event.

´
´